Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Συνάντηση Τιμοσίδη, Σιμιτσή, με τον Υπουργό Πολιτισμού




Ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Μιχάλης Τιμοσίδης και ο Δήμαρχος Καβάλας κ. Κωστής Σιμιτσής, συναντήθηκαν με τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλο Γερουλάνο, την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011.

Η συνάντηση αφορούσε την αποκατάσταση της ζημίας της οροφής του κλειστού κολυμβητηρίου Καβάλας με χρηματοδότηση από το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού και την ενεργειακή βελτίωση της πισίνας με την τοποθέτηση ειδικού μονωτικού καλύμματος.

Επιπρόσθετα, ο Υπουργός Πολιτισμού έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την ένταξη της αρχαιολογικής περιοχής των Κρηνίδων στα προστατευόμενα μνημεία της UNESKO.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε πολύ θετικό κλίμα και δόθηκαν διαβεβαιώσεις για την ικανοποίηση των αιτημάτων του Δήμου Καβάλας.

Επίσης πραγματοποίησαν συνάντηση με την Πρόεδρο της Εταιρείας Τουριστικών Ακινήτων (ΕΤΑ) κα. Μαρκοπούλου στα γραφεία της ΕΤΑ στην Αθήνα.



Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η διαδικασία του τρόπου παραχώρησης του Διόνυσου στο δήμο Καβάλας. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε πολύ θετικό κλίμα και δόθηκαν διαβεβαιώσεις για ολοκλήρωση της διαδικασίας παραχώρησης.


Τέλος συναντήθηκαν και με τον Γενικό Γραμματέα του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) κ. Γιώργο Κολέτσο στα γραφεία του ΕΟΤ.



Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα τουριστικής ανάπτυξης και πολιτικής ταυτότητας της πόλης μας καθώς και η ενίσχυση των πρωτοβουλιών του δήμου Καβάλας για τον τουρισμό κρουαζιέρας.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε πολύ θετικό κλίμα και o Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ τόνισε το ενδιαφέρον του και τη διάθεσή του για συνεχή συνεργασία για την τουριστική αναβάθμιση της πόλης της Καβάλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.