Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Περιοδεία Εριφυλλίδη στα χωριά.



Περιοδεία στα γύρο χωριά πραγματοποίησε ο υπ. Δήμαρχος Καβάλας κ. Στάθης Εριφυλλίδης Στη θερμή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στον Αμυγδαλεώνα ο αρχηγός της ΑΚΕΠ καυτηρίασε το «αμφιβόλου εφαρμογής» –όπως το χαρακτήρησε- πρόγραμμα του απερχόμενου Δημάρχου που «είναι ίδιο με εκείνο του 2006 και φυσικά θα έχει την ίδια τύχη».

Καυτηρίασε επίσης τον κ. Καλλιοντζή λεγοντας πως  « έκανε μηδενικό έργο στον Αμυγδαλεώνα» και υποσχέθηκε «την πλήρη αποκατάσταση του κατεστραμμένου οδικού δικτύου, την κατασκευή σχολικού συγκροτήματος που είναι χρόνιο αίτημα, την δημιουργία οικοδομικού τετραγώνου από την τεράστια περιοχή του διαμερίσματος όσο για τα έσοδα θα διατεθούν για έργα στον Αμυγδαλεώνα μεταξύ των οποίων θα είναι σίγουρα και η υδροδότηση της περιοχής από το δίκτυο που αρχίζει από το Κεφαλάρι.»

Η περιοδεία συνεχίστηκε με επαφές στο Πολύστυλο, στο Δάτο, στο Χαλκερό όπου ο κ Εριφυλλίδης μίλησε από καρδιάς και εκτός κειμένου στους παρευρισκόμενους, και στο Νέο Ζυγός όπου συναντήθηκε με ομογενείς που τον ευχαρίστησαν για τις εξαγγελίες που αφορούν την τακτοποίηση πολύχρονων ιδιοκτησιακών προβλημάτων, παραχωρήσεις νέων οικοπέδων, αποκατάσταση του οδικού δικτύου και του ηλεκτροφωτισμού και ανέγερση παιδικού σταθμού εντός του οικισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.