Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Νίκες για ΑΕΚ και Εργοτέλη στη Σούπερ Λίγκα


Εν μέσω του… πολέμου που ήδη έχουν ανοίξει οι «αιώνιοι» για την κυριαρχία στη Σούπερ Λίγκα, η ΑΕΚ υπενθύμισε ότι είναι εδώ. Εμφανίζοντας - ειδικά στο πρώτο μέρος - την εικόνα που μοίρασε υποσχέσεις στο Σίδνεϊ, η «Ένωση» επικράτησε 2-0 του Πανσερραϊκού και πέτυχε με στιλ την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Από τη φυσούνα είδε τα δέκα τελευταία λεπτά ο Μπάγεβιτς, που αποβλήθηκε για έντονη διαμαρτυρία από το διαιτητή Αμπάρκιολη.

Ότι «ο νέος είναι ωραίος» επιβεβαίωσε στην πρεμιέρα ο Ολυμπιακός Βόλου, ότι ο παλιός - και στην περίπτωση μας ο… Κρητικός - είναι αλλιώς, του υπενθύμισε σήμερα ο Εργοτέλης. Οι «κιτρινόμαυροι» εκμεταλλεύτηκαν την πείρα τους στη Σούπερ Λίγκα και τη φοβερή απόδοση των Δασκαλάκη και Μπούντιμιρ και με μια ωραία κεφαλιά του δεύτερου, «άλωσαν» με 1-0 το Πανθεσσαλικό. Άξιζαν κάτι καλύτερο οι γηπεδούχοι, που «σκόνταψαν», ωστόσο, στον εκπληκτικό Δασκαλάκη.

Σε ένα ματς που σίγουρα δεν συγκαταλέγεται στα καλύτερα της δεύτερης αγωνιστικής, Λάρισα και Καβάλα πήραν από ένα βαθμό, στο 0-0 του Αλκαζάρ. Μάλλον αδικημένοι με το αποτέλεσμα πρέπει να αισθάνονται οι «βυσσινί», που είχαν δοκάρι στο 72', ενώ στο πρώτο ημίχρονο δεν τους καταλογίστηκε κανονικό γκολ του Βενετίδη (στο 33'). Αντιθέτως, ικανοποιημένοι από το Χ πρέπει να νιώθουν στην Καβάλα, που είδαν τους «βυσσινί» να μένουν με τις εντυπώσεις και όχι με το αποτέλεσμα.

Αν και έπαιζε για περισσότερη από μία ώρα με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Τσότσαλιτς στο 36' και ολοκλήρωσε τον αγώνα με 9 (αποβλήθηκε και ο Ριέρα), ο Πανιώνιος άντεξε στην πίεση της Ξάνθης, πήρε την ισοπαλία 1-1 και τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα. Μεγάλη εμφάνιση του Ριέρα στο πρώτο ημίχρονο, άνοιξε το σκορ στο 12' με καταπληκτικό πλασέ, ισοφάρισε με πέναλτι για τους Ακρίτες ο Μαρσελίνιο στο 51'.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ 2 - 0

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 1 - 1

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ 0 - 0

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0 - 1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 0 - 1

SΚODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1 - 1

ΛΑΡΙΣΑ - ΚΑΒΑΛΑ 0 - 0

ΑΕΚ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 2- 0


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.